top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΚωνστάντζα Μανιατοπούλου

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ 2018

Έγινε ενημέρωση: 23 Απρ 2018




ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ Επεξεργασίας Ονείρων θα ξεκινήσει στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας, Δραματοθεραπείας και Επεξεργασίας Ονείρων τον Σεπτέμβριο 2018 στην Πάτρα.

Συναντήσεις κάθε Τετάρτη 19:00 -21:00


Διάρκεια 1ου κύκλου συναντήσεων: 8 εβδομάδες


Δηλώσεις έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2610 273337.


Η Διαπροσωπική Επεξεργασία Ονείρων αποτελεί τεχνική της Διαπροσωπικής ψυχοθεραπείας. Αυτή η επεξεργασία δεν στέκεται μόνο στην προφορική ανάλυση από τον θεραπευτή, αλλά επεκτείνεται στην ανακάλυψη της βαθύτερης προσωπικής ερμηνείας από τον ίδιο τον θεραπευόμενο, μέσα από τα διάφορα συναισθήματα και τις σωματικές αισθήσεις που αναδύονται από το όνειρο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια καθοδηγούμενη χαλάρωση και επαναφορά στον χώρο του ονείρου.


Αν αρχίσουμε να παρατηρούμε τα όνειρά μας, θα καταλάβουμε πως μας αντανακλούν την κατάσταση του νου και τον εσωτερικό μας κόσμο. Το πνεύμα μας μπορεί να μας μιλήσει στα όνειρά μας μέσω της φωνής, της μεταφοράς και της δράσης. Μπορεί να μας προειδοποιήσει, να μας βοηθήσει να μας γνωρίσουμε περισσότερο και να μας οδηγεί σταδιακά στην αυτοπραγμάτωσή μας.


Η τεχνική αυτή βασίζεται στο έργο του ψυχαναλυτή C G Jung και αναπτύχθηκε μέσα από το πολυετές ερευνητικό και θεραπευτικό έργο του ψυχαναλυτή Nigel Hamilton, PhD. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αφού σύντομα ο θεραπευόμενος οδηγείται σε μεταμορφωτικές συνειδητοποιήσεις και προς ένα βαθύτερο γνώθις σαυτόν. Η αποτελεσματικότητά της βασίζεται στο γεγονός πως εμπεριέχει τόσο τις ψυχολογικές και πνευματικές όσο και τις φυσικές διαστάσεις της ανθρώπινης εμπειρίας, γεφυρώνοντας το μυαλό με το σώμα και το πνεύμα, και τις σκέψεις με τα συναισθήματα και τις αισθήσεις.


29 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page